Die ontwikkeling en evaluering van 'n gedragsgeankerde bestuursprofielvraelys - Denton, Mario,1955- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.