Die ontwikkeling, opbrengs en stikstofinhoud van clippergars, soos beinvloed deur stikstoftoediening op verskillende groeistadiums - Goosen, Francois Philippus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.