Die ontwikkeling van bemarkingstrategie vir wynroetes, met spesifieke verwysing na die Stellenbosch-wynroete - Lambrechts, J. J.(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.