Die opvoedkundige moontlikhede van buitelugopvoeding in Suid-Wes-Kaapland - Burger, V.(Victor) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.