Die oumens in die stad : verouderingsprosesse, beplanning en omgewingsontwerp - Loedolff, A. M. S.(Anna Maria Sophia) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.