Die rol van die teenstaanders in Matteus 23 : 'n vertellersperspektief-analise - Terblanche, Frederick Gerhardus, 1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.