Die sosiologiese implikasies van die Suid-Afrikaanse familie-en huweliksgoederereg vir die status van die getroude blanke vrou - Van der Merwe, H. M.(Heletje Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1988.