Die stratigrafie en sedimentologie van die Ahlmannryggengroep in die Borgmassivet, Wes Koningin Maudland, Antarktika - Swanepoel, J. J. P.(Jakobus Johannes Philippus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Twee diagramme in boeksakkie.