Die Swart vrou en die stedelike milieu : 'n verkenning van die posisie van Swart vroue in Wes-Kaapland, met besondere verwysing na onderwyseresse - Goosen, M. M.(Margaretha Magdalena) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.