Die toepassing van dinamiese programmering op die bestuur van meerdoelige reservoirs - Du Plessis, J. A.(Johannes Arnoldus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.