Die verantwoordelikheid van die kerk ten opsigte van die sosio-politieke terrein in Suid-Afrika - Nel, Jacques van Riebeeck Theron,1952- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.