Die verband tussen sensasiesoeke en sportdeelname - Bisschoff, Fredrick A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Mensl. Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.