Die verband tussen sielkundige faktore en postoperatiewe herstel by historektomie-pasiente - Frank, Emily (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.