Die viktimisasie van Blanke bejaardes in die Kaapse Skiereiland : 'n verkenningstudie vanuit 'n maatskaplikewerk-perspektief - Van der Merwe, J. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.