Die visueelgestremde kind van geboorte tot nege jaar : 'n ortopedagogiese studie - Van der Poel, J. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.