Die volwasse huwelik in pneumatologiese perspektief : 'n eksegeties-pastorale beskouing - Loubser, Petrus Gerhardus,1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.