Die voorkoms van oefenings-geinduseerde brongospasma onder kinders en die effek daarvan op hulle funksionele status [Microfiche] - Terblanche, Elmarie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Geneesk. Wet.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.