Die vorming van kraakpatrone rondom en vervorming van tonnelopeninge tydens 'n modelstudie van 'n rotsbars - Van der Merwe, H. J.(Herman John) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.