Die waarde van die S.S.A.I.S. as neurosielkundige meetmiddel - Schroder, Hein(Ernst Heinrich); Stander, Hanjo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.