Eenheid en verskeidenheid, met spesifieke verwysing na die NG Kerkfamilie - Pienaar, Wilhelm P.(Wilhelm Petrus),1960- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.