Enkele aspekte van die verband tussen stedelike grootte, ekonomiese groei en armoede met spesiale verwysing na die relevansie daarvan vir Suid-Afrika - Smit, Jasper Nicolaas Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.