Faktore wat die inlaatverliese en die lugmassavloei deur droe koeltorings beinvloed - Du Preez, Abraham Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.