Fees en vreugde in christologiese perspektief : 'n pastorale begeleiding aan die moderne mens - Pieterse, H. A.(Hermanus Albertus),1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.