Fokus op Christus as kernmoment in die dissipelbouproses - Van Vuuren, Dawid Schalk Jansen,1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.