Funksionele transendensie : 'n krities-wysgerige ondersoek van die funksie van die begrip 'transendensie' in die denke van C.A. van Peursen - Louw, Dirk Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.