Gebed as 'n voorwaarde in die opbou van die liggaam van Christus : 'n gebedsagenda - Coetzee, Charl,1961- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.