Geindividualiseerde karaktertekening in die toesprake van Thoekudides : Nikias - Punt, J.(Jeremy) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.