Interaksie tussen katesjolamiene en die hipotalamiese-hipofise-bynier-as in diere en depressiewe pasiente - De Villiers, Anna S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.(Gen.Wetenskappe) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.