Jesus Christus die groot didaskalos : die betekenis van sy onderrigmetodes vir die kategetiek - Loots, Jan Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1988.