Jesus en die armes volgens Lukas-Handelinge : 'n Suid-Afrikaanse toepassing - Lapoorta, Paul Jafta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.