Karakterisering van die koppeling tussen 'n dielektriese resoneerder en 'n gleuflyn - De Swardt, J. B.(Johann Brink) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.