Kritiese ondersoek na metodes om onbekende populasieparameters (gemiddeld en variansie) te skat in die teenwoordigheid van attribuut-data - Van der Merwe, J. G. F.(Johannes Gideon Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.