Lewenswyse-evangelisasie as modus tot vernuwing in die Ned. Geref. Kerk - Van Schoor, Tobias Johannes,1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.