Limfosiete en major depressiewe stoornis [Microfiche] - Ferreira, Johann Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Geneesk. Wet.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.