Maatskaplike werk in die Suid-Afrikaanse Polisie : faktore wat maatskaplike hulpverlening beinvloed - Marais, Susanna G.(Susanna Gertruida) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.