Marxisme en skoolkadette in Suid-Afrikaanse konteks : 'n studie in die fundamentele opvoedkunde - Du Plessis, J. H.(Jan Harmse) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1088.