Mortificatio-vivificatio : 'n beknopte evaluering van Karl Barth se kritiek op Calvyn, met verwysing na die standpunt van Dr. G.J. Retief - Duvenhage, Andre Stephanus,1960- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.