Na-ingebruiknemingsevaluering van die selfhelpbehuisingsprojek in Grassy Park - Jacobz, Elsa Herbst (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.