Namib- tenebrioniede 1 : die samestelling van die wasblos van Zophosis testudinaria - Storm, Engela Susanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.