'n Bedieningstrategie vir die opbou van die Nederduitse Gereformeerde gemeente Franschhoek - Van Zyl, Willem Jakobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1988.