Sielkundige aspekte van infertiliteitspasiënte by die aanvang van infertiliteitsintervensies - Van Waart, Lizanne (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2011.