'n Evaluasie van die Du-Toit-groeptoets vir dowes vir gebruik met Bruin gehoorgestremde leerlinge tussen die ouderdomme 6 en 16 jaar [Microfiche] - Roux, Valerie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- Stellenbosch University, 1988.