n Evaluering van die rol van die Eerste Suid-Afrikaanse Infanteriedivisie tydens die Eerste Slag van El Alamein, 1 tot 30 Julie 1942 - Jacobs, Christiaan James (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.