n Evaluering van enkele beleidsaspekte van die administrasie van tersiere onderwys in Suidwes-Afrika/Namibie, met spesifieke verwysing na die Universiteit van Namibie - Fox, William,1935- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.