'n Histories-argeologiese ondersoek na die scenario van Jesaja 8:6 : ['et me hassiloah haholekim le'at] - Duminy, H. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.