n Inleiding tot 'n geskiedskrywing van die Igreja Reformada em Mocambique - Gouws, Willem Johannes,1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.