n Interne ondersoek na die studieorientering van leerlinge aan 'n tegniese hoerskool op die platteland - Hanekom, Dawid Wouter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.