n Kritiese evaluering van die 'Ontdek jou gawes'-kursus in die proses van gemeentebou - Van der Mescht, Riaan,1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.