n Normatiewe model vir voorsiening en benutting van werktuie in die openbare sektor met spesifieke verwysing na die Kaapse Provinsiale Administrasie - Theron, D. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.