n Ondersoek in die ring van Bellville na die kontak van die jeug van die Nederduitse Gereformeerde Kerk met die pinksterkerke - Le Roux, J. C.(Johannes Christoffel),1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.